ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12 & ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12 : "Θυμήσου... "Χριστούγεννα"- Χριστουγεννιάτικη παράσταση

2019-11-28 10:18

Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Θυμήσου…. ''Χριστούγεννα''» σε κείμενο και σκηνοθεσία Άντζελας Ριζάκη, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:30μ.μ. και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ.

Πρόκειται για μια ιστορία που θυμίζει μόνο… Χριστούγεννα…
Χριστουγεννιάτικοι ήρωες παραμυθιών συναντιούνται σε μια νέα ιστορία...
Η Βασίλισσα του χιονιού έχει παγώσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Η μικρή Άννη βλέποντας τη θλίψη που επικρατεί στα παιδιά, αποφασίζει και στέλνει μια «ευχή» στον Άγιο Βασίλη, δίχως να ξέρει ότι έχει παγώσει και η δική του καρδιά… «Να φωτιστούν ξανά οι καρδιές των ανθρώπων»… Έτσι η «ευχή» θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το ξωτικό του Άγιου Βασίλη όπου με τη βοήθεια του μικρού ποντικιού, ο οποίος δεν έχει ζήσει ποτέ του τα Χριστούγεννα, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να φέρουν ξανά το φώς στις καρδιές των ανθρώπων. Η αποστολή τους δύσκολη μιας και η Βασίλισσα του Χιονιού μαζί με την βοηθό της, την μάγισσα Φρικαντέλα τους ανακαλύπτουν και πιάνουν το ξωτικό. Το ποντικάκι αβοήθητο και μόνο του αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα παγωμένα χέρια της Βασίλισσας του χιονιού, προσπαθεί να συνεχίσει την αποστολή αυτή. Στο δρόμο του θα συναντήσει πολλούς… τον τσιγκούνη και αγενέστατο Σκρουτζ, το πανέμορφο αλλά περιφρονητικό προς τους άλλους Αστερόπαιδο και τον άψυχο Καρυοθραύστη. Το ποντικάκι θα καταφέρει άραγε να φέρει ξανά το φως στις καρδιές των ανθρώπων και να ζήσει και εκείνο για πρώτη φορά ...Χριστούγεννα;

Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Άντζελα Ριζάκη
Μουσική/Στίχοι: Γιάγκος Γιαγκουλλής
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ήβη Σταυρινίδου (Μικρός Τυμπανιστής), Έλενα Κτίστη (μικρή Άννη), Γεωργία Πούρου (Κοριτσάκι με τα σπίρτα), Δομνίκη Ρούσσου (Βασίλισσα του χιονιού), Μισιέλλα Κωνσταντίνου (Φρικαντέλλα), Άντρη Αριστοδήμου (Ξωτικό), Στυλιανός Νεοκλέους (Άγιος Βασίλης), Έλενα Σωτηρίου (Ποντικάκι), Σόνια Λευκάτη (Πνεύμα του Παρόντος), Χριστίνα Δημοσθένους (Πνεύμα του Μέλλοντος), Χρυστάλλα Τσουτσούκη (Ζητιάνα), Γιάννης Χατζηπαρασκευάς (Σκρούτζ), Άντζελα Ριζάκη (Αστερόπαιδο), Σταύρια Αλετράρη (Καρυοθραύστης), Ελισάβετ Βασιλείου (Πνεύμα του Παρελθόντος)

Μια παραμυθένια ιστορία από επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς!!!!

Πληροφορίες
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019στις 5:30μ.μ. & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00π.μ. (Διάρκεια: 50’)
Γενική Είσοδος: 8 ευρώ.
Κρατήσεις: 99753388 (περιορισμένος αριθμός θέσεων)