ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

2020-01-22 15:10

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2020

 

 

  • Νέος κύκλος μαθημάτων μουσικού Θεάτρου με την Έλενα Χατζηαυξέντη

 

Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά ανακοινώνει το νέο κύκλο μαθημάτων του εργαστηρίου «Μουσικού Θεάτρου*» με την ηθοποιό και σοπράνο Έλενα Χατζηαυξέντη την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στις 7:30-9:30μ.μ.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη σχέση της μουσικής και του θεάτρου μέσα από τις διαφορετικές μορφές του μουσικού θεάτρου όπως η οπερέττα, η όπερα, το μιούζικαλ, το cabaret, το stand up comedy κ.ά.   Θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μουσικά έργα και μουσικούς ρόλους, ν’ ανακαλύψουν κι άλλες δυνατότητες της φωνή τους, να μάθουν νέους τρόπους υποκριτικής έκφρασης μέσα από το τραγούδι, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την ανάσα τους και το σώμα τους για ν’ αφηγηθούν μια ιστορία.  Μέσα από ασκήσεις πρόζας, φωνητικής, ορθοφωνίας, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού και υποκριτικής θα πειραματιστούν και φυσικά θα δημιουργήσουν.

Η Έλενα Χατζηαυξέντη είναι ηθοποιός και σοπράνο. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορειου Ελλάδος, έχει Μεταπτυχιακό Διπλωμα στο Θέατρο και την Εκπαίδευση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δίπλωμα στο Κλασικό τραγούδι από το  Ελεύθερο Ωδείο Αθηνών και Πτυχίο Επιστημών της Αγωγής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης παρακολούθησε το Musical Theatre Course στο Associated Studios Academy  στο Λονδίνο το 2017.

www.elenahadjiafxendi.com

showreel:

https://www.youtube.com/watch?v=dL7znCmES8U

 

Πληροφορίες

Teatro Angelico

Σινά 16Γ, Έγκωμη

Δήλωση συμμετοχής: 99753388 (Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)

Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 (7:30μ.μ.-9:30μ.μ.) και κάθε Τετάρτη μέχρι 24 Ιουνίου 2020 

Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ/μήνα (10% έκπτωση σε περίπτωση προπληρωμής όλου του κύκλου)

 

*Το εργαστήρι απευθύνεται για άτομα άνω των 16 ετών

**Δεν απαιτείται προηγούμενη πείρα

 

 

 

  • Μαθήματα Θεατρικής αγωγής για παιδιά προσχολικής ηλικίας

 

 

Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα θεατρικής αγωγής για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών), τον Φεβρουάριο του 2020.

 

Το Θεατρικό εργαστήρι προσχολικής ηλικίας απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών και έχουν διάρκεια 1 ώρα/εβδομαδιαίως. Η μέρα της συνάντησης θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους.

 

Τα μαθήματα θεατρικής αγωγής περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, κουκλοθέατρο, αφήγηση & δραματοποίηση παραμυθιών, αυτοσχεδιασμό, παιχνίδια συγκέντρωσης & παρατηρητικότητας, παιχνίδια αισθήσεων, μνήμης, φαντασίας και έκφρασης (λεκτικής και μη επικοινωνίας) κινησιολογία, παιχνίδια ομαδικότητας, παντομίμα κ.α.

 

Τα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες του χώρου με παιδαγωγική κατάρτιση έχοντας κινητήριο δύναμη την αγάπη προς τα παιδιά.

 

 

Πληροφορίες & Εγγραφές: 99753388

Εναρξη μαθημάτων: Φεβρουάριος 2020

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε τμήμα

 

Υπεύθυνη Τμημάτων Θεατρικού Εργαστηρίου

Άντζελα Ριζάκη

(Θεατρολόγος-Θεατροπαιδαγωγός/Ηθοποιός-Κουκλοπαίκτρια)

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Teatro Angelico