ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΑΥΞΕΝΤΗ: ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

2019-09-06 10:24

Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων «Μουσικού Θεάτρου*» με την ηθοποιό και σοπράνο Έλενα Χατζηαυξέντη την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στις 7:30-9:30μ.μ.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη σχέση της μουσικής και του θεάτρου μέσα από τις διαφορετικές μορφές του μουσικού θεάτρου όπως η οπερέττα, η όπερα, το μιούζικαλ, το cabaret, το stand up comedy κ.ά. Θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μουσικά έργα και μουσικούς ρόλους, ν’ ανακαλύψουν κι άλλες δυνατότητες της φωνή τους, να μάθουν νέους τρόπους υποκριτικής έκφρασης μέσα από το τραγούδι, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την ανάσα τους και το σώμα τους για ν’ αφηγηθούν μια ιστορία. Μέσα από ασκήσεις πρόζας, φωνητικής, ορθοφωνίας, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού και υποκριτικής θα πειραματιστούν και φυσικά θα δημιουργήσουν.

Η Έλενα Χατζηαυξέντη είναι ηθοποιός και σοπράνο. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορειου Ελλάδος, έχει Μεταπτυχιακό Διπλωμα στο Θέατρο και την Εκπαίδευση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δίπλωμα στο Κλασικό τραγούδι από το Ελεύθερο Ωδείο Αθηνών και Πτυχίο Επιστημών της Αγωγής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης παρακολούθησε το Musical Theatre Course στο Associated Studios Academy στο Λονδίνο το 2017.
www.elenahadjiafxendi.com
showreel:
https://www.youtube.com/watch?v=dL7znCmES8U

Πληροφορίες

Teatro Angelico
Σινά 16Γ, Έγκωμη
Δήλωση συμμετοχής: 99753388 (Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)
Έναρξη μαθημάτων (Α’ κύκλος): Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 (7:30μ.μ.-9:30μ.μ.) και κάθε Τετάρτη μέχρι 29 Ιανουαρίου 2020
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ/μήνα (10% έκπτωση σε περίπτωση προπληρωμής όλου του κύκλου)

*Το εργαστήρι απευθύνεται για άτομα άνω των 16 ετών
**Δεν απαιτείται προηγούμενη πείρα